Anti-Nagelbijt arrangement

Verzorgde nagels, een boost voor uw zelfvertrouwen!

Jarenlang was ik zelf nagelbijter. Een vervelende gewoonte die door verschillende zaken veroorzaakt wordt: stress, verveling, frustratie,...
Het is eveneens een ongezonde gewoonte. Het veroorzaakt slijtage van uw tanden, u heeft een verhoogde kans op infecties en u krijgt wondjes en ontstekingen rond de nagels.
Nagelbijten gebeurt dikwijls onbewust, uit gewoonte en zonder dat men het beseft.
Ikzelf haatte het om met korte, afgebeten nagels rond te lopen en schaamde mij hiervoor zelfs een beetje. Ik toonde niet graag mijn nagels.

Als u zichzelf hierin herkent, en u bent bereid om voor 100% mee te werken en ervoor te gaan, dan is het nagelbijtarrangement voor u de ideale oplossing. Voordat u het weet, hebt u mooie, verzorgde nagels en bent u een ex-nagelbijter!

Om ervoor te zorgen dat het voor u gemakkelijker is om alle afspraken na te komen, wordt het u aangeraden om in één keer al uw afspraken al vast te leggen.

De betaling van dit arrangement gebeurt in één keer bij de aanvang van de behandelingen. Indien u beslist om er vroeger mee te stoppen, zal er u geen geld terugbetaald worden.

Afspraak 1

Wanneer?
Week 1

Afspraak 1: Behandeling

Tijdens de eerste afspraak zullen er gelnagels geplaatst worden. Deze worden redelijk kort gehouden omdat u het niet gewend bent om lange nagels te hebben. U krijgt eveneens een vijl mee om eventuele hoekjes en randjes weg te vijlen. Ook krijgt u een flesje nagelriemolie mee naar huis waarmee u twee maal per dag uw nagelriemen dient te behandelen.

Afspraak 2

Wanneer?
Week 3

Afspraak 2: Behandeling

Uw nagels zullen sneller groeien tegenover de nagels van een niet-nagelbijter. Daarom zullen uw nagels opnieuw worden opgevuld en bijgewerkt. Eveneens worden uw nagels mooi kort in vorm gevijld.

Afspraak 3

Wanneer?
Week 5

Afspraak 3: Behandeling

Uw nagels worden opnieuw gevijld, opgevuld en bijgewerkt.

Afspraak 4

Wanneer?
Week 7

Afspraak 4: Behandeling

Nu bevindt uw behandeling zich in de laatste fase en dus ook de laatste week. We zullen hier opnieuw uw nagels bekijken en eventuele reparaties uitvoeren. Hier heeft u al mooie nagels en kan u kiezen om een french manicure te laten plaatsen of kan u kiezen voor gekleurde gelnagels.

EXTRA'S: Indien nodig kan u op week 2, week 4 & week 6 bij ons GRATIS terugkomen om de hoekjes en randjes van uw nagels opnieuw weg te vijlen.

Maak hier uw afspraak